Örebro Futsal Club

Skördemarknad vid Karlslund i Örebro

Söndagen den 20 september klockan 11.00–16.00 – Kom och njut av ett höstvackert Karlslund med skördemarknad vid herrgården, artbestäm dina äpplen hos Pomolog Christer Sandberg, äppelcafé i Mejeriet, svamputställning, visning av trädbeskärning, äppelmusteri och mycket mer.

· Publicerad: 10 september 2015 · 00.32.

Söndagen den 20 september klockan 11.00–16.00 – Kom och njut av ett höstvackert Karlslund med skördemarknad vid herrgården, artbestäm dina äpplen hos Pomolog Christer Sandberg, äppelcafé i Mejeriet, svamputställning, visning av trädbeskärning, äppelmusteri och mycket mer.

Denna dag arrangeras även en Antik–och kuriosamarknad med en härlig blandning av allmogeföremål, glas, porslin och burkar.

Annons ▾

I höstens färgrika inledning välkomnar vi dig till ett höstvackert Karlslund!
Söndagen den 20 september klockan 11.00–16.00 öppnar vi skafferidörrarna och bjuder in till en väldoftande skördemarknad vid herrgården. Samtidigt denna dag arrangeras för första gången en Antik– och kuriosamarknad med en härlig blandning av glas, porslin, burkar, allmogeföremål och mycket mer.

Nytt i Karlslund: Antik– och kuriosamarknad
Denna dag arrangerar vi för första gången en Antik– och kuriosamarknad med en härlig blandning av allmogeföremål, glas, porslin, linne, burkar och mycket mer.

Plats: utomhus utefter Diedens allé.
Tid: söndagen den 20 september kl. 11–16.
Mer info: Tommy Carlsson 076–221 47 67.

FIKK - För att alla behövs
Läs också