Örebro Futsal Club

Nu får Facebook en ogilla-knapp

Det är en av Facebooks mest efterfrågade funktioner och vi har sett att den efterlysts i flera år och nu blir den verklighet. Det sociala nätverkets VD Mark Zuckerberg bekräftar att företaget bygger en ogilla-knapp.

· Publicerad: 15 september 2015 · 23.10.

Det är en av Facebooks mest efterfrågade funktioner och vi har sett att den efterlysts i flera år och nu blir den verklighet. Det sociala nätverkets VD Mark Zuckerberg bekräftar att företaget bygger en ogilla-knapp, detta skriver tidningen Metro idag.

I dag är en speciell dag för i dag är dagen då jag kan säga att vi jobbar på den och att vi tänker lansera den, avslöjade Mark Zuckerberg under en frågestund, skriver Business Insider.

Annons ▾

Företaget har tidigare inte velat att det skulle bli en rösta upp och rösta ner, detta är inte fallet nu heller. Man kommer inte kunna rösta ner en status eller inlägg genom att ogilla, utan man ska kunna visa medkänsla och empati för en status på Facebook.

FIKK - För att alla behövs
Läs också