Bildspecial från Action Run i Örebro

Lördagen den 19 september genomfördes Action Run i Örebro. Cirka 2000 löpare skulle ta sig igenom en hinderbana med start på Våghustorget och mål på Stortorget.

· Publicerad: 19 september 2015 · 19.06.

Lördagen den 19 september genomfördes Action Run i Örebro. Ungefär 2000 löpare skulle ta sig igenom en hinderbana med start på Våghustorget och mål på Stortorget i centrala Örebro.

Hinderbanan innehöll 34 stycken olika hinder där det ena hindret var svårare än det andra.

Annons ▾

Det krävdes styrka och god fysik för att klara de allra värsta hindren, framför allt den hala och branta väggen som fanns vid Elite Stora Hotellet. Flera av löparna stod över hindret men det fanns även de som klarade det på första försöket.

Ett annat hinder som många hade svårt med var rören i Svartån. Där skulle man ta sig över utan att ramla i vattnet. Ett hinder som krävde både snabbhet och teknik. Men många tog sig ändå förbi det, fast de fick bada på kuppen.

I en helhet kan man säga att Action Run var en publik – och deltagarsuccé även om man som åskådare kanske tyckte att vissa av hindren var ganska tama. Action Run är bara en liten del av allt intressant som har hänt i [[wiki:Örebro]] under året. Staden Örebro behöver den här typen av evenemang och man har i år visat att man är på god väg.

FIKK - För att alla behövs
Läs också