Örebro Futsal Club

Vi tar pulsen på McDonalds på Södermalm i Örebro

Den stora frågan handlade nu om vad vi skulle stoppa i magen och hindra den bitterhet som kan bryta ut på tom mage. Efter en hel del konfererande med min bästa hälft så valdes köttklumpen och fläskfilén i kylskåpet bort och skulle ersättas med ett rejält lass mat ifrån McDonalds.

· Publicerad: 20 september 2015 · 22.57.

Funderingarna haglade under söndagen efter en ganska så intensiv helg. Mitt redaktionella jobb har mest varit att plocka med koden, publicera en del artiklar som trillat in från medarbetarna och helgens evenemang.

Den stora frågan handlade nu om vad vi skulle stoppa i magen och hindra den bitterhet som kan bryta ut på tom mage. Efter en hel del konfererande med min bästa hälft så valdes köttklumpen och fläskfilén i kylskåpet bort och skulle ersättas med ett rejält lass mat ifrån McDonalds.

Annons ▾

Ja man säger ju knappast nej till sin sambo för henne vill vi ju inte göra ledsen så här i veckoslutet inför stundande arbetsvecka. Vi laddar upp oss med betalkortet och en förbeställd order ifrån menyn och beger oss till McDonalds vid Södermalmsplan i Örebro.

Detta besök så har vi på Örebro Tribune samtida syfte att ta pulsen på restaurangen, detta gör vi helt slumpartat denna sena eftermiddag i september.

En kassakö är öppen, kan vara helt okej då köerna inte ringlar igenom hela restaurangen. Bläddrar igenom telefon ett par varv och snart är det min tur. Killen som denna gång betjänar mig hälsar artigt välkommen och kan ta min order, jag hinner komma igenom två mål i min beställning och han vill säkerställa vad jag vill ha att dricka till, han flikar snabbt in och jag tappar ordet.

Jag var beredd på detta och försäkrar att det är cola jag vill ha till, jag fortsätter smidigt i min beställning och kör ett test då jag ser att det ligger två paj i värmehyllan.

– Har du nån paj klar?
Får snabbt svar efter personalens noggranna kontroll ett ja till svar. Kör en sån också till min order, jag avskyr att vänta HELA sju minuter på den annars.

Jag fick hela min order, varm, snabbt och tillsammans med ett trevligt bemötande.

FIKK - För att alla behövs
Läs också