Örebro Futsal Club

Kvinna överfallen och misshandlad av fler ungdomar i Vivalla

En kvinna blev sent på tisdagseftermiddagen överfallen och misshandlad när hon möttes av tre ungdomar på Prosagatan i bostadsområdet Vivalla i Örebro.

· Publicerad: 23 september 2015 · 02.29.

En kvinna blev sent på tisdagseftermiddagen överfallen och misshandlad när hon möttes av tre ungdomar på Prosagatan i bostadsområdet [[wiki:Vivalla]] i Örebro.

Misshandeln och överfallet var helt oprovocerat. Dom dök fram och sparkade mot kvinnan som träffade armen. Enligt kvinnan så är inte armen bruten, men antagligen är det nerver som träffats i samband med sparkarna mot henne.

Annons ▾

Ungdomarna som var inblandade i händelsen menar på att kvinnan hade filmat dem och måttade flera sparkar som träffade mot kroppen, hennes telefon och surfplatta som gick sönder.

Tidigare har man eldat och kastat ägg
Flera personer bevittnar om att det tidigare eldats och kastats ägg på Prosagatan där kvinnan blivit överfallen, man säger att det handlar om samma ungdomar vid båda händelserna.

Människor är rädda att man blir utsatt för hämnd om man anmäler eller påtalar för personerna att sluta upp med dumheterna dom håller på med. Kvinnan vi har haft kontakt med vill vara anonym för man är fullständigt livrädd.

Kvinnan som blev utsatt för sparkarna, hade även innan händelsen svårt att röra sig och är sjukpensionär. Hon vet att flera andra personer bevittnade den misshandel som inträffade på Prosagatan 4-6 mellan klockan 17.00-18.00 under sena tisdagseftermiddagen.

Händelsen är polisanmäld.

Har du sett något? Har du bilder, filmklipp eller andra uppgifter?
Kontakta polisen i Örebro på telefon: 114 14

FIKK - För att alla behövs
Läs också