Örebro Futsal Club

Bussgata blir paradgata under helgen!

För andra året i rad har City Örebro och tretton av MRF-anslutna nybilshandlare ett samarbete och anordnar en bilmässa utefter Drottninggatan, mitt i Örebro city.

· Publicerad: 24 september 2015 · 22.08.

För andra året i rad har City Örebro och tretton av MRF-anslutna nybilshandlare ett samarbete och anordnar en bilmässa utefter Drottninggatan, mitt i Örebro city.

Under dagen visar bilhandlarna upp dom senaste modellerna på marknaden och besökarna får en unik möjlighet att träffa alla bilhandlare på ett och samma ställe. Femtiotvå bilar kommer att stå uppradade och nytt för i år är att fordonsutbildningarna i länet har bjudits in att delta på mässan.

Annons ▾

Uppskattad Blåljus-aktivitet kommer tillbaka i åra
Under dagen får alla chansen att möta brandkåren, ambulansen och polisen som visar upp sina fordon på övre delen av Stortorget. Barnen får träffa personerna på fältet och klockan 14.00 får besökarna chansen att se hur man agerar vid en fiktiv trafikolycka.

Massor av skoj för barnen!
Se till att ta med hela familjen till city den här dagen! På övre delen av Stortorget kommer barnen hitta både hoppborg och ansiktsmålning.

Precis som förra året kommer det att finnas en fiskedamm för barnen, denna gång är den inte gratis, men alla pengar går oavkortat till Världens barn som också är de som hjälper oss med denna aktivitet.

Program
11.00 Intervju med spelare från Örebro hockey om dagens match.
12.00 Streetdance med Medborgarskolan
13.30 Intervju med spelare från ÖSK.
14.00 Fiktiv olycka. Polis, Nerikes brandkår och ambulansen visar hur det går till under en trafikolycka.

FIKK - För att alla behövs
Läs också