Örebro Futsal Club

TMA-fordon påkört vid trafikolycka på E18 i Vintrosa

SOS Alarm får samtal och larmar ut om en singelolycka som inträffat vid 17.30 tiden på lördagskvällen på E18 vid Vintrosa. I samband med bärgningsarbetet på olycksplatsen, drygt en timme efter trafikolyckan så blir ett TMA-fordon, som ska skydda bärgningspersonal, påkört bakifrån av en personbil.

- .

SOS Alarm får samtal och larmar ut om en singelolycka som inträffat vid 17.30 tiden på lördagskvällen på E18 vid Vintrosa. I samband med bärgningsarbetet på olycksplatsen, drygt en timme efter trafikolyckan så blir ett TMA-fordon, som ska skydda bärgningspersonal, påkört bakifrån av en personbil.

Räddningstjänsten, polis och ambulans larmas ut till olycksplatsen.

Annons ▾

Håkan Lundgren på TMA Örebro skriver att, – som tur är så är skyddet lätt att byta ut istället för att en bärgare ska sätta livet till. Detta är det andra gången på två månader som ett TMA-fordon blir påkört när dom har varit ute och skyddat länets bärgare.

Man ber nu bilister ännu en gång att visa hänsyn, respektera varningsljusen och sakta ner.

FIKK - För att alla behövs
Läs också