Örebro Futsal Club

Välbesökt bilmässa i centrala Örebro

Lördagen den 26 september så arrangerades mässan Bilar på Stan i centrala Örebro. Detta evenemang var nu för andra året som City Örebro i samarbete med MRF-anslutna bilhandlare arrangerade detta utmed Drottninggatan, mellan Stortorget till Våghustorget.

- .

Lördagen den 26 september så arrangerades mässan Bilar på Stan i centrala Örebro. Detta evenemang var nu för andra året som City Örebro i samarbete med MRF-anslutna bilhandlare arrangerade detta utmed Drottninggatan, mellan Stortorget till Våghustorget.

Det var en välbesökt mässa där solen och vädret var på topp. Räddningstjänsten och polis visade även upp sig på den övre delen av Stortorget och vid 14-tiden under lördagen så genomfördes även en fiktiv räddningsaktion i samarbetet polis och räddningstjänst.

Annons ▾

För den som var sportintresserad så dök även spelare från både Örebro Hockey och Örebro SK upp för att skriva autografer och bli intervjuade av dagens konferencier.

FIKK - För att alla behövs
Läs också