Örebro Futsal Club

Stekhet Martin Broberg fixade femte raka åt ÖSK

Örebro SK är för tillfället ett av de hetaste lagen i Allsvenskan och samtidigt har man även en av de hetaste spelarna i ligan. Ikväll fixade Martin Broberg femte raka segern för ÖSK och ökade även på sin målskörd sedan hans ankomst till Örebro SK från Djurgårdens IF.

· Publicerad: 28 september 2015 · 23.20.

Örebro SK är för tillfället ett av de hetaste lagen i Allsvenskan och samtidigt har man även en av de hetaste spelarna i ligan.

Ikväll fixade Martin Broberg femte raka segern för ÖSK och ökade även på sin målskörd sedan hans ankomst till Örebro SK från Djurgårdens IF. Kvällens match mot Kalmar FF slog Broberg till redan under den första spelminuten. Broberg fick en boll utanför straffområdet och utan att tveka så placerar han den i högra hörnet, en boll Lars Cramer inte hade en chans att rädda.

Annons ▾

Gästande Kalmar var långa stunder in i matchen det bättre laget spelmässigt och i den 33:e matchminuten kom kvitteringen efter att Romario cykelsparkat in en boll bakom Jacob Rinne som förövrigt återigen gjorde en bra insats i ÖSK-målet.

Slår till hårt ännu en gång
Matchens spelare var ändå Martin Broberg, bara två minuter efter Kalmars kvittering så slog han till kvällens andra mål. Återigen sköt han ett hårt skott utanför straffområdet, men den här gången tappade Kalmars målvakt in bollen. ÖSK tog tillbaka ledningen och kunde gå till pausvila med 2-1 på tavlan.

Andra halvlek blev en lång kamp mellan dom två mötande lagen utan att det egentligen inte hände så mycket. Hemmalaget gick för 3-1 men hade det svårt att ta sig igenom Kalmars defensiv. Gång på gång tappar ÖSK bollen vid den viktiga sista passen.

Slutet av kvällens match tryckte Kalmar på för en kvittering utan en tanke om ÖSK målvakt som står i vägen.

Kvällens seger så är ÖSK riktigt nära att säkra Allsvenskan. Seger mot Falkenberg på lördag och saken är klar.

FIKK - För att alla behövs
Läs också