Örebro Futsal Club

Kvinna utsatt för ett mordförsök på Hamnplan i Örebro

En 42-årig kvinna har under måndagskvällen blivit utsatt för grovt våld med någon form av vasst föremål mot överkroppen. Enligt polisen är en 41-årig man gripen misstänkt för brottet.

- .

En 42-årig kvinna har under måndagskvällen blivit utsatt för grovt våld med någon form av vasst föremål mot överkroppen. Enligt polisen är en 41-årig man gripen misstänkt för brottet. Händelsen inträffade strax innan 20.30 tiden på Hamnplan i Örebro.

Mannen är sedan tidigare känd av polisen. Kvinnan var när hon anträffades vid medvetande och fördes med ambulans till USÖ där hon för närvarande vårdas med skador som bedöms som allvarliga, men läget skall enligt uppgifter vara stabilt.

Annons ▾

Brottsplatsen är en allmän-toalett, där mannen och kvinnan som har en relation brukar sova nattetid. Platsen är avspärrad för teknisk undersökning av polis.

FIKK - För att alla behövs
Läs också