Örebro Futsal Club

Danny Saucedo på nattklubben Ritz i Örebro

Under kvällen och natten mellan fredag och lördag så gästade artisten Danny Saucedo nattklubben Ritz i Örebro. Här är våran recension från konserten och uppträdandet.

- .

Under kvällen och natten mellan fredag och lördag så gästade artisten Danny Saucedo nattklubben Ritz i Örebro.

Den 29-årige stockholmaren har i bagaget med sig ett brett Curriculum Vitae, en duktig artist som påbörjade sin karriär med sin medverkan i Idol, han är både soloartisten med erfarenheten av långa och många sommarturnéer tillsammans med melodifestivaler och som gruppmedlem i trion E.M.D.

Annons ▾

Färsk klubbturné med start i Örebro
Under fredagen drog han igång sin nya klubbturné och det var första gången på väldigt länge som han begav sig ut på en turné, Danny har bland annat varit i USA och har under året släppt två nya singlar.

Det var många som hade tagit sig till Ritz i Örebro för att se honom uppträda, vilket gjorde att det var ett ganska stort tryck framför scenen.

Danny klev på scenen runt midnatt och drog igång publiken med låten In the Club som var hans bidrag till Melodifestivalen år 2012, som slutade slutade på en andra plats.

En helt okej show – passar in på klubbscenen
Publiken blev som vilda och ljudnivån var hög när Danny drog igång spelningen på nattklubben. Showen var enligt mig helt okej faktiskt, Dannys show passade bra in på denna klubbscenen och han hade bra kontakt med publiken som var helt vilda. I vanliga fall är hans musik inget som tilltalar mig speciellt mycket, detta är inte den musik som jag normalt lägger till i spellistorna.

Han spelade lättsamma poplåtar med tydliga budskap. Vi fick möta en spelglad Danny Saucedo som visa sig vara en roligare upplevelse, än en artist som inte bara kommit dit för att göra sitt jobb.

FIKK - För att alla behövs
Läs också