Örebro Futsal Club

Örebro Hockey tog tredje raka hemmasegern mot Luleå

Örebro hockey har börjat denna säsong starkt och ikväll kom tredje raka hemmasegern. Man besegrade gästande Luleå med 4-0 efter två mål från Örebros Martin Johansson.

· Publicerad: 4 oktober 2015 · 01.12.

Örebro hockey har börjat denna säsong starkt och ikväll kom tredje raka hemmasegern. Man besegrade gästande Luleå med 4-0 efter två mål från Örebros Martin Johansson.

Martin Johansson hittade målet i mitten av första perioden när han sätter pucken i krysset bakom Luleås målvakt Joakim Fagervall. Detta kom efter att Örebro dödade ett fem minuter lång powerplay som Johan Motin drog på sig efter en tackling på Luleås Christopher Mastomäki.

Annons ▾

Greg Squires ökade på ledningen till 2-0 fyra minuter senare när han stöter in en retur från Anders Eriksson.

Första perioden slutade 2-0 till hemmalaget och deras ledning skulle stå sig till tredje och sista perioden. Luleå spelade inte dåligt utan kämpade på bra, men dom fick aldrig någon utdelning. Örebro skulle öka på sin ledning till 3-0 genom Martin Johansson. Tre minuter senare punkterade Libor Hudacek matchen med säsongens första mål.

Örebro har under inledningen av säsongen visat upp att truppen har en bra bredd. Dom har flera spelare som kan göra viktiga mål och det gör dem till en oberäknelig motståndare, speciellt nu när Martin Johansson fått igång målskyttet.

Nästa match för Örebro är på fredag den 9 oktober, då kommer Färjestad på besök. Man frågar sig ska Färjestad leverera säsongens första hemmaförlust för Örebroarna?

FIKK - För att alla behövs
Läs också