Örebro Futsal Club

Enkel seger för KIF Örebro mot grekiska Paok

Äventyret i Champions League började idag för tjejerna i KIF Örebro och man kunde knappast inte fått en bättre start. På bortaplan besegrade man grekiska Paok med siffrorna 0-3, alla målen kom under andra halvlek.

· Publicerad: 7 oktober 2015 · 19.30.

Äventyret i Champions League började idag för tjejerna i KIF Örebro och man kunde knappast inte fått en bättre start. På bortaplan besegrade man grekiska Paok med siffrorna 0-3, alla målen kom under andra halvlek.

Första halvleken slutade 0-0 och till en börja var det gästerna som hade störst bollinnehav. Paok var farliga i sina omställningar, men fick aldrig någon utdelning.

Annons ▾

I den 47:e matchminuten skulle det till slut lossna för KIF Örebro när Sanna Talonen Thorstensson tog vara på en retur efter en frispark från Marina Pettersson Engström, en boll som Sanna sätter snyggt i nättaket.

I den 60:e minuten ökade Marina Pettersson Engström på ledningen till 0-2 efter att ha tagit vara på en straff som örebroarna fick efter att Sanna blivit fälld inne i straffområdet.

KIF Örebro hade nu vid det här laget tagit över matchen och kunde i den 89:e minuten punktera matchen när inhopparen Sejde Abrahamsson sätter det tredje målet för örebrolaget. Hon gjorde mål efter hon tagit emot en passning och blivit frispelade. Paok hade vid måltillfället fått en spelare utvisad, detta skedde sekvensens innan.

Returen spelas onsdagen den 14 oktober på hemmaplan Behrn Arena i Örebro. KIF Örebro DFF har nu ett bra utgångsläge, detta då man har med sig tre mål i bagaget inför matchen.

FIKK - För att alla behövs
Läs också