Örebro Futsal Club

Örebro kommun bjuder in till föreläsning om solel

- .

Örebro kommun hälsar välkommen till en föreläsning om hur du kan spara pengar och göra en insats för klimatet genom att ha en egen förnyelsebar solelsproduktion på taket. Örebro kommuns energi- och klimatrådgivning informerar om vilka bidrag som finns och vilka skatteregler som gäller för solel.

Niklas Jakobsson som är energi- och klimatstrateg, berättar även under föreläsningen om sin nyinstallerade solelanläggning och vilka erfarenheter han fått längs vägen. Dessutom ger han konkreta tips om bland annat offerter, installation och uppföljning.

Annons ▾

Föreläsningen är kostnadsfri, men en föranmälan krävs av dig som är intresserad. Sista anmälningsdag är måndagen den 19 oktober. Under föreläsningen bjuder man på fika.

Tid och plats
Datum: 21 oktober 2015
Tid: kl. 18-19.30
Plats: Lokalen ”Kupolen” i Rådhuset, Drottninggatan 9 i Örebro

Föranmälan och frågor
Ann Fryksenius, Energi- och klimatrådgivare
ann.fryksenius@orebro.se
019-21 15 85

FIKK - För att alla behövs
Läs också