Örebro Futsal Club

Höstlovslediga får lära sig trolla på Magiska Teatern i Vretstorp

· Publicerad: 20 oktober 2015 · 06.22.

Höstlovet blir en höjdpunkt för alla höstlovslediga som är intresserade av trolleri. På Magiska Teatern i Vretstorp får höstlovslediga tillverka och lära sig två olika förbluffande trolleritrick. Det är Jakob Svensson från Magiska Teatern som håller en trolleriworkshop för höstlovslediga.

Workshoppen hålls under torsdagen den 29 oktober, vecka 44 – klockan 09.30 – 11.30 och målgruppen är åldrarna 6 år till 15 år, men även andra åldrar är välkomna.

Annons ▾

På lördagseftermiddagen den 31 oktober vid klockan 16.00 så bjuds det på magishow från scenen på Magiska Teatern. Det bjuds på trolleri och tankeläsning och på scenen står Leo Kim och Tiaz Perdino från Örebro magiska cirkel.

Mer information: www.magiskateatern.se/trolleriworkshop

FIKK - För att alla behövs
Läs också