Örebro Futsal Club

Örebro Volley har något stort på gång – tog tredje raka ikväll

· Publicerad: 21 oktober 2015 · 23.10.

Örebro har inlett volleysäsongen bra och tagit två imponerande segrar mot Lindesberg och svenska mästarinnorna Engelholm. Ikväll kom tredje raka segern när man Besegrade RIG Falköping med 3-1 i set.

Nyckeln till framgångar är lagets trupp, många av spelarna från förra säsongen finns kvar och man har plockat in bra nyförvärv som bidragit till att bredden blivit bättre. Mot gästande Falköping valde klubben att vila några av nyckelspelarna till förmån för reserverna. Det resulterade i att Örebro vann första set med 25-15.

Annons ▾

Falköping skulle dock komma ut strakt i andra set och hade en riktig storledning innan Örebrocoachen Matilda Wikander ändrade om i laget. Örebro höll på att vända men förlorade tillslut med 22-25.

Efter det tog Örebro kommandot i de två nästan kommande seten. Man vann med 25-13 i tredje set och 25-17 i det fjärde. Bästa poängplockaren blev den nygamla spelaren Whitney Turner med 27 poäng, efter det kom Aida Rejzovic med 15.

Nästa match för Örebro Volley är söndagen den 1 november, då möter man Hylte/Halmstad borta. Nästa hemmamatch är onsdagen den 11 november, då kommer rivalen Lindesberg på besök.

FIKK - För att alla behövs
Läs också