Örebro Futsal Club

Lindex återkallar babyväst

- .

Vi har tyvärr upptäckt att trycknapparna i den rosa babyvästen med artikelnummer 7233167 inte uppfyller Lindex säkerhetskrav. Trycknapparna har inte satts fast enligt Lindex instruktioner och riskerar därför att lossna.

Lösa knappar kan utgöra en kvävningsrisk för små barn. Vi uppmanar därför alla kunder som har fått eller köpt den här västen att lämna tillbaka den i närmaste Lindexbutik mot full återbetalning. Vi är måna om våra kunders hälsa och säkerhet.

Annons ▾

Därför är kvalitet och säkerhet viktigt för oss på Lindex och vi ett stort fokus på detta vid skapandet av vårt mode. Vi beklagar att den här babyvästen felaktigt har passerat våra säkerhetskontroller.

Indragningen berör enbart babyvästen med artiklenummer 7233167.

Kunder som har frågor kan vända sig till Lindex kundtjänst på e-mail: customerservice@lindex.com eller telefon: 020-570 580.

9f8b4b3d45650625_800x800ar

FIKK - För att alla behövs
Läs också