Örebro Futsal Club

Rickard Nilsson tar över BK Forward

· Publicerad: 24 oktober 2015 · 16.06.

Idag presenterade BK Forward sina nya huvudtränare. Det blir Rickard Nilsson, den avgående KIF Örebro tränaren. För Nilsson betyder det här att han går tillbaka till klubben där han startade sin tränarkarriär.

Nilsson var assisterande tränare mellan 1999-2001 och huvudtränare mellan 2002-2003 i Forward innan han fick lämna sitt uppdrag. Han hann dessutom med sju säsonger som tränar i Karlslunds herrlag och en som i assisterande tränar i ÖSK innan han 2009 tog över tränarrollen i KIF Örebro.

Annons ▾

Det är med damlaget som han har tagit sina största framgångar. KIF Örebro slutade på en andraplats i serien förra året och fick därför spela i Champions Leauge under 2015. I november möter laget PSG i två matcher, det blir Rickards två sista matcher med klubben innan han lämnar posten och tar över BK Forward.

FIKK - För att alla behövs
Läs också