Örebro Futsal Club

Brand i fleratal fordon under natten i Vivalla

- .

En brand uppstod under natten till tisdagen i en parkerad, mindre lastbil på Visgatan i bostadsområdet Vivalla i Örebro. SOS Alarm fick samtal om branden vid klockan 02.30 tiden och larmade då ut polis och räddningstjänsten fram till adressen.

Bilen var vid räddningstjänstens framkomst helt övertänd och branden var koncentrerad till kupén på fordonet. Polisen meddelar att ytterligare fyra fordon skadades kraftigt i samband med branden i lastbilen som var parkerade i närheten på Visgatan i bostadsområdet.

Annons ▾

Flera bilar övertända på gatan – polisen misstänker brott
Under släckningsarbetet, vid 03-tiden samma natt så inkommer ytterligare samtal till SOS Alarm om en brand i en personbil, på en parkering vid Versgatan i Vivalla. På platsen konstateras att en annan bil är övertänd och två andra fordon har skador till följd av den senare branden.

Polis på plats har gjort vissa fynd och är tämligen säker på hur branden uppstått. I skrivande stund finns det ingen person som är misstänkt för brotten.

FIKK - För att alla behövs
Läs också