Örebro Futsal Club

Mia Skäringer gästade ett fullsatt Conventum

- .

Mia Skäringer gästade ett fullsatt Conventum på fredagen med sin show ”Avig Maria och sångerna jag gråtit till”

Mia intog scenen liggandes i en vit kista och när väl locket på kistan öppnades och Mia klev ur så var det fullt ös. Det var nog inte många i publiken som inte fick skrattkramp under denna show denna kväll, Mia har en speciell förmåga att berätta om vardagsproblemen på ett humoristiskt sätt dom flesta känner nog igen sig.

Annons ▾

Många av skämten handlade om tiden som småbarnsförälder, nattliga ångestattacker, sex, mat och att bara vara en levande person i nuet med mera. Publiken bjöds även på ett par sånger och jag blev väldigt förundrad på vilken sångröst Mia hade.

Efter ungefär en timma så kände jag att det hela blev bara lite för mycket och då visade tiden halvvägs in i showen.

FIKK - För att alla behövs
Läs också