Man försökte köra ifrån polispatrull – misstänkt för drograttfylla

Skriv ut

En 32-årig man som under fredagskvällen framförde en personbil på länsväg 854 vid Fellingsbro skulle stoppas för kontroll av en polispatrull som befann sig i området. Mannen stannade inte på polismans tecken, utan försökte åka från polispatrullen. personbilen körde under sin framfart in på en grusväg och efter ett kortare efterföljande så tappade föraren kontrollen över personbilen, körde av vägen och kolliderade med ett träd.

Samband med avåkningen så rapportera polisen att mannen klarat sig utan några personskador. Den 32 åriga mannen blir införd av polispatrullen till provtagning och bilen är tagen i beslag jämte trafikbrottslagen och detta på grund av upprepade olovliga körningar.

Polisen meddelar att mannen är misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning.

Comments are closed.