Örebro Futsal Club

Personbil krockade med ett träd Åsbro – smet från poliskontroll

- .

Det inträffade vid 14-tiden under lördagseftermiddagen en singelolycka med en personbil på Ekorrvägen i Åsbro. Räddningstjänsten larmades av SOS Alarm ut till olycksplatsen. Enligt första uppgifter som nådde räddningstjänsten var att det kunde brinna i fordonet, men enligt vittne på platsen visade det sig vara kylarvatten ifrån det demolerade fordonet.

Polis fanns snabbt framme på plats och hjälpte personerna som färdades i personbilen. strax innan hade föraren, en 35-årig man med en femåring i bilen smitit ifrån en poliskontroll. Polisen tog upp jakten på mannen som efter en liten bit körde in i ett träd. Vittnen bekräftar att utanför ena bakdörren ligger en bilkudde, på den har en femårigt barn suttit i personbilen när föraren väljer att dra ifrån polisen vid kontrollen.

Annons ▾

Barnet togs omhand efter olyckan av boende i en närliggande bostad, samtidigt hjälper polisen föraren på olycksplatsen. Föraren har enligt polisen erkänt att han har druckit och därför inte stannat på polismans tecken utan valt att smita ifrån trafikkontrollen vid Blåberga utanför Åsbro i Örebro län.

Påverkad och med barn i bilen, kör den 35-årige mannen genom samhället i Åsbro och det plötsligt tar stopp i ett träd. Båda inblandade i olyckan fördes till Universitetssjukhuset i Örebro och man meddelar via en presskommuniké ifrån sjukhuset att båda mår efter omständigheterna gott.

Trafik-Asbro
Örebro Tribune

FIKK - För att alla behövs
Läs också