Örebro Futsal Club

Han blir ny head coach i Örebro Black Knights

- .

Kontraktet är nu skrivet med Aaron Fiddler för rollen som ny Head Coach i Örebro Black Knights. Avtalet sträcker sig ända fram till år 2020 och målet är att bygga en grund som ska leda till minst fyra SM guld i amerikansk fotboll 2020. (Herr, Dam, U19 och CL)

A-Fiddler-Orebro-black-knights
Foto: Örebro Black Knights

Aaron Fiddler är 28 år gammal och jobbar just nu som Head Coach för Hedgeville High school. Han har tidigare bland annat varit offensive coordinator för Berlin Adler i Tyskland, samt haft samma roll för Marburg Mercenaries, Tyskland.

Annons ▾

– Vi är väldigt glada att vi har kommit fram till en långsiktig lösning för klubben, säger David Jonsson, Sportchef på Örebro Black Knights.

– Trots sin unga ålder har Fiddler stor erfarenhet med sig framförallt i att bygga ett team från grunden och upp. Vi är i ett läge som klubb och lag där vi behöver stärka vår grund och se till att vi har ett stabilt eget fundament av spelare att stå på och där tror vi att Aaron Fiddler kommer att kunna göra ett bra jobb, säger David Jonsson.

– Aaron Fiddler har fått ett tydligt uppdrag av oss. 2020 ska vi ta fyra sm guld ( herr, dam, U19 och CL) för att vi ska lyckas med det behöver vi bygga upp ett stabilt footballprogram för att säkerställa att det fvinns en röd tråd samt sportslig kompetens både hos spelare och coacher på alla nivåer i vår förening. Vi ska ha en egen bas för att sedan kunna ta in importer som ska utgöra en extrem spetskompetens.

Aaron Fiddler kommer nu att ta med sig sin familj och flytta från Charleston i West Virginia, USA till Sverige och den lille-stora staden Örebro.

I´m very exited to for my self and my family to become a part of the Örebro Black Knights organization. Through my time in Europe and what I have seen of Örebro from following Football in Sweden. I know that I could not be joining a better organization.

FIKK - För att alla behövs
Läs också