Örebro Futsal Club

Mannen gjorde om samma misstag – vägrade stanna för polisen

· Publicerad: 1 november 2015 · 14.59.

Föraren av en personbil, en 32-årig man skulle under natten till söndag stoppas av en polispatrull för kontroll på länsväg 842 vid Frövi utanför Lindesberg. Mannen valde istället att inte stanna på polismans tecken, utan försökte åka från polispatrullen. Personbilen körde in på en grusväg och efter ett kortare förföljande så tappade föraren kontrollen över fordonet och körde av vägen.

Samma man gjorde samma misstag senast i fredags
Det visade sig nu att det handlar om samma man som gjorde en liknande resa under fredagskvällen och då med samma resultat. Mannen blir av polispatrullen införd för provtagning och även den nu använda bilen blir tagen i beslag jämte trafikbrottslagen för upprepade, grova olovliga körningar.

Annons ▾

Läs även: Man försökte köra ifrån polispatrull – misstänkt för drograttfylla

Mannen är delgiven misstanke om drograttfylleri och grov olovlig körning.

FIKK - För att alla behövs
Läs också