Örebro Futsal Club

Silver till Örebrogymnaster under nordiska mästerskapen på Island

· Publicerad: 14 november 2015 · 22.12.

Idag avgjordes de nordiska mästerskapen i truppgymnastik i Reykjavik på Island och de svenska lagen plockade hem tre medaljer – silver till Brommagymnasternas herrar och Örebros damer samt brons till Höganäs.

I damklassen tävlade Örebro GF KIF och Höganäs GF för Sverige. Örebro, som tog silver på NM förra året genomförde en fantastisk tävling och försvarade sitt silver från 2013 på poängen 56.65 och visar återigen att de lyckas lyfta sig jämfört med kvalet på SM i somras.

Annons ▾

– Vi öppnade tävlingen i hopp och gjorde en kanontrampett som i stort sett var felfri. Sen fortsatte tävlingen med ett bra fristående och en tumbling utan missar. Tjejerna har varit både mentalt och fysiskt förberedda och det känns skönt att de fick lyckas idag, säger Alexander Forsberg, tränare i Örebro GF KIF.

FIKK - För att alla behövs
Läs också