Örebro Futsal Club

Saknar du en skateboard – hittades i närheten av skateparken

· Publicerad: 16 november 2015 · 13.55.

Vi på Örebro Tribune hittade under måndagen en skateboard som låg kastad i ett buskage i närområdet till den nybyggda skateparken på söder i Örebro.

Vi vet inte hur den hamnat där utan vi kan bara till att räkna ut att detta är inte dess naturliga miljö och sannolikt är det någon som saknar sin bräda. Vad vi kan se är den i mycket gott skick och verkar inte vara sliten, ganska ny vid första anblicken.

Annons ▾

Skateboarden liknar den på bilden och vi vill givetvis att den kommer tillbaka till sin rättmätige ägare. För att vi ska veta att det är din så vill vi att du ska beskriva mönster och färg på mönstret på undersidan av brädan.

Skriv till oss via mail: orebro.tribune@gmail.com eller SMS: 073 141 6282

Du kan även skriva ett privat meddelande till oss via vår Facebook-sida

FIKK - För att alla behövs
Läs också