Örebro Futsal Club

Spartak Örebro spelar på onsdag säsongens första derby

- .

Nu på onsdag 18 november spelar Spartak Örebro FC säsongens första derbymatch mot rivalen Örebro FC. Senast under lördagen så kunde Futsalklubben Spartak Örebro rapportera om vinst mot KFUM Linköping.

Vi kommer med tre raka segrar i bagaget till denna match, vi möter ett lag som ligger fem poäng efter oss i dagsläget, så vid seger så kommer vi köra ett ryck och detta hoppas jag vi kan förverkliga. Ett derby är alltid ett derby och där kan allt hända, berättar Spartak Örebro FC manager Johan Ivall.

Annons ▾

Futsal är en variant av fotboll som spelas på en mindre spelyta med färre utespelare. Ordet kan översättas med, men är inte riktigt samma sak som inomhusfotboll.

Vi räknar redan nu med en jämn kamp på planen
Förra året vann vi varsin match i SFL så det är jämna matcher, även i morgon räknar vi med att det blir en ny tuff och jämn kamp.

Läget hos oss ser bra ut, Fadi Al Choury är avstängd annars är Charlie Marlowe och Dennis Hed Rudin borta. Övrigt så ser det bra ut, hoppas att vårt senaste nyförvärv den föredetta ÖSK-spelaren Erik Nilsson kan kliva in med respekt och erfarenhet vid ett sådan match.

Två stycken som kan avgöra en match ifrån ingenstans är spelarna Senad Berisha och Anderson Ponciano två säkra kort vi har i bakfickan ifrör matchen, säger Manager Johan Ivhall

FIKK - För att alla behövs
Läs också