Örebro Futsal Club

Club 700 – Klassisk scen som är en av de bästa i Örebro

· Publicerad: 18 november 2015 · 17.07.

Club 700 eller ”ungdomshallen” är en av dom äldsta livescenerna i Örebro. Många av världens största artister har tidigare spelet på scenen, däribland Fleetwood Mac, The Kinks och Dave, Dee, Dozy.

Idagsläget är det Conventum som tar hand om lokalen och det förekommer inte så värst många spelningar där, framför allt nu när det finns större alternativ i den lill-stora staden Örebro. Club 700 är dock fortfarande en av de bättre scenerna i Örebro.

Annons ▾

Ljus:
På Club 700 finns det stora möjligheter att bjuda publiken på högklassiga ljusshower, om artisterna väl känner för det. Lokalen fullt utrustad med både spottar och strålkastare, dessutom finns det utrymme för att bygga ut ljuset om det skulle behövas.

Ljud:
Precis som med ljuset finns det goda möjligheter till bra ljud på Club 700. Det finns bra med utrymme på scenen för extra förstärkare om detta vore önskvärt. Framför scenen är möjligheterna goda för att ställa förstärkare.

Scenkonstruktion:
Club 700s scen är bra, den är hög vilket medför att publiken inte har några svårigheter att se bandet och showen. Scenens utrymme ger artisterna en möjlighet att utnyttja ytan till en bra scenshow. Det finns dessutom en ingång på sidan av scenen där artisterna kan ta sig från loungen och ner till scenen som kan göras helt ostört.

Artistutbud:
Club 700s betydelse som livescen har krympt det senaste årtiondet och därav så uppträder inte lika många av dom stora artisterna där längre. Det händer lite då och då att en och annan nationellt stor artist dyker upp och så sent som år 2012 så spelade faktiskt världsbandet In Flames på Club 700s scen.

Lokal:
Club 700 är en perfekt konsertlokal. Den är stor och rymling, det finns goda tillgångar till toaletter och servering, både alkohol och annat. Publiken ser artisterna på scenen bra vart man än hamnar i lokalen. Det finns kanske egentligen bara ett minus, lokalen tar bara in runt 600-700 stycken personer.

FIKK - För att alla behövs
Läs också