Örebro Futsal Club

Hamburgerjätte expanderar – öppnar restaurang vid Marieberg i Örebro

· Publicerad: 18 november 2015 · 09.05.

Den 20 november tänder BURGER KING grillarna vid Marieberg i Örebro; och ger besökare möjlighet att njuta av grillade hamburgare. Det blir den andra restaurangen i Örebroområdet. Restaurangen har ungefär 130 sittplatser inne och är utrustad med drive-thru.

Den 20 november i år slår portarna upp i Marieberg, Örebro. Det är den andra restaurangen i Örebroområdet och restaurangen i Marieberg är en drive-thru restaurang placerad vid Mariebergs Handelsområde. Förutom grillade hamburgare så för Burger King också med sig ungefär 60 nya arbetstillfällen till orten.

Annons ▾

– Det ska bli mycket spännande att öppna den tredje restaurangen i vårt samarbete med Burger King®. Nu kan vi erbjuda alla trafikanter som stannar till i Örebro fler valmöjligheter när de är hungriga, säger Jimmy Bourelius, franchisetagare.

– Mariebergs handelsplats är en bra placering i ett starkt handelsområde som drar många besökare där vi kan erbjuda dem ett bra matalternativ, avslutar Jimmy.

Restaurangen är en fristående Drive-thru restaurang med ett stort antal sittplatser såväl inomhus som utomhus.

FIKK - För att alla behövs
Läs också