Örebro Futsal Club

Populär Örebroare fyller 20 år

· Publicerad: 21 november 2015 · 18.48.

Hej Jag heter Magnus Pojen och vill berätta att nu på tisdag den 24 november fyller jag 20 år, nej jag menar att min McDonald’s restaurang i Mariebergs Galleria fyller 20 år.
Restaurangen premiäröppnade den 24 november 1995 och Sven ”Dala” Dahlqvist klippte bandet vid den officiella invigningen.
Det var min mamma Åsa som drev den från början. Under de 20 åren restaurangen funnits har omkring 300 medarbetare fått den första viktiga raden i CV:t.

Samtidigt har medarbetarna fått lära sig ovärderliga kunskaper som hur man ger service, bemöter gäster, kvalitet, ledarskap, att passa tider och inte minst kommunikation.
Alla dessa färdigheter är oerhört viktiga när man ska söka nästa jobb senare i livet.

Annons ▾

2008 helrenoverades restaurangen som samtidigt utökades med 60 sittplatser.
Kostnaden för renoveringen var över 4 miljoner kronor.

Idag är Erika Velin restaurangchef och hon är 35 år gammal och började jobba hos mig år 1996 som medarbetare. Hon har hela tiden velat anta nya utmaningar och idag är hon chef för 45 medarbetare.
Det jag gillar bäst är att få människor att växa i sina roller och se att de vågar ta nya och större ansvar. Härligast är att det finns möjligheter för alla individer oavsett bakgrund.

Välkommen till McDonald’s i Mariebergs Galleria och träffa mina medarbetare och mig den 24 november, eller annan dag som passar.

Foto_N_Sharp_Pressbilden_MC_596

FIKK - För att alla behövs
Läs också