Örebro Futsal Club

Scenshowen Partaj kommer till Örebro

- .

Efter en fullspäckad höst med 44 sprakande föreställningar på Cirkus i Stockholm gör sig Partajgänget, med hyllade komikergeniet Johan Petersson i spetsen, redo att ge sig ut på vägarna för att sprida skrattsalvor.

Scenshowen ”Partaj på turné” åker på Sverigeturné med premiär 30 januari i Västerås.
Vad är då ”Partaj på turné”? Förutom att vara ”galet rolig!” eller ”fyndig och vass!” som Aftonbladet respektive Expressen utbrast efter premiären handlar det om att det hyllade tv-programmet Partaj tagit klivet ut ur tv-rutan och in på teaterscenen.
På scen syns Zlatan, Persbrandt, Café Bärs-Jocke, Gry Forsell, Isaksson, Putin med många flera i nyskrivna sketcher. Dessutom bjuds det på vassa, satiriska och storslagna sång- och dansnummer till kompet av livebandet Poplabbet i en galet rolig föreställning!

Den 18/3 2016 besöker dom Örebro Conventum

Läs också