Örebro Futsal Club

Shoppingkväll i Örebro city

- .

Butikerna har öppet till kl. 21 bara för er och hela city är fylld med grymma erbjudanden! Dessutom är kvällen fylld med tips och inspiration inom mode och skönhet, överraskningar, fantastiska tävlingar och goodiebags!

Så bryt dig loss från vardagens måsten och ta en ”mitt i veckan paus” för lite kvällsshopping.

Annons ▾

Kvällens specifika erbjudanden gäller endast mellan 18-21 och vilka butiker samt vilka erbjudanden som kommer att gälla under kvällstimmarna släpper vi kvällen innan i vår City Örebro app. Så gör dig redo och ladda hem den redan nu!

GOODIEBAG TILL DE 200 FÖRSTA KUNDERNA!
Shoppa loss i city – det lönar sig!
Från 20.00 delar vi ut goodiebags till de 200 första kunderna som har handlat för minst 500 kronor under kvällen.
Du hittar oss på Våghustorget.

SHOPPINGBUSSEN
Är du student och bor vid universitetet?
Lugn, du hinner shoppa efter plugget!
Mellan 18.00-21.00 går Shoppingbussen från Universitetet till city.
De 50 första studenterna får dessutom en gåva när de går på bussen!
(Vid uppvisande av medlemskort)

P-BONUS
Du vet väl att det lönar sig att parkera i city?
Parkera i ett utav våra parkeringshus, riv av ena delen av din parkeringsbiljett och visa upp den när du handlar för minst 200 kronor. Då får du 20 kronor tillbaka. Det gäller för alla köp under hela tiden din bil står i något av stans parkeringshus. Rätt som det är har du fått tillbaka hela biljettsumman och lite till!

FIKK - För att alla behövs
Läs också