Örebro Futsal Club

Årets välbesökta mässa Öl och Whisky är åter öppen

· Publicerad: 27 november 2015 · 23.20.

Örebro blev snabbt en grogrund för mässan Öl och Whisky som för året hålls öppen för besökarna under fredag den 27 till lördag den 28 november.
I år är det den nionde upplagan av den välbesökta festivalen på Conventum i centrala Örebro och liksom tidigare år så är det mat, ost och mängder av både öl och whisky för besökarna att avsmaka.

Rapporterna ifrån mässan eller festivalen talar för att fredagskvällen är välbesökt. -Det är bra med folk här, mässbesökarna vet vad dom vill ha och dom sviker inte. Här samlas drygt 7000 personer en gång om året – allt från dom riktigt nördiga dryckesfantaster till dem som är lite småtörstiga, för att lära sig mer och prova de spännande produkter som utställarna erbjuder.

Annons ▾

Entrén är en kostnad på 250 kronor, du kan även välja att köpa två olika remsor med dryckeskuponger till ett värde av 100 kronor, respektive 200 kronor och dessa används som betalning när man vill smaka på dom drycker på mässan. För att besöka denna mässa måste du ha fyllt 20 år, vilket ska kunna styrkas med legitimation. Barn och ungdomar under 20 år är inte tillåtna att vara på denna mässa.

FIKK - För att alla behövs
Läs också