Örebro Futsal Club

Clarion – Hotellet som erbjuder både bra mat och bra musik

- .

På Kungsgatan i Örebro ligger Clarion Hotel, ett hotell som de senaste åren har satsa mycket på att bli en mötesplats. Restaurangen har blivit ett populärt tillhåll där maten smakar bra och musikutbudet är stort.

Clarion Hotel kanske inte är den första platsen man tänker på när man hör ordet livescen. Men hotellets scen har genom åren besökt av en hel del kända ansikten.

Annons ▾

Ljus:
Precis som många andra livescener i Örebro så är ljuset begränsat på Clarion. Det funkar för att lysa upp scenen men bjuder inte på någon roligare ljusshow. För oss fotografer ställer det till med problem när man ska försöka fota artisterna på scenen.

Ljud:
Ljudet på Clarion är bra, här kan både country, rock, metal och popmusik förekomma. Men ljudet är alltid lika bra och publiken har inga problem att höra vad som spelas.

Scenkonstruktion:
Clarions scen är låg och ligger kanske inte på den bästa plasten i loungen. Men scenen är ändå stor och här får det plats med en hel den utrusning och andra tillbehör. Är det mycket med publik kan det vara svårt för artisterna att ta sig till scenen.

Artistutbud:
På Clarions scen kan det förekomma spelningar med en rad olika artister med från olika genres. Ofta har det med vilken arrangör som bokar in spelningar i lokalen. Ett en livescen kan erbjuda så stor variation är alltid ett plus.

Lokal:
Loungen är en trevlig lokal på Clarion, den är stor och luftig och det får plats mer folk än vad man först kan tro. Men på Clarion förekommer det sittande publik och ju längre ifrån scenen man sitter ju sämre ser man artisterna. Blir det mycket med folk får den stående publik trängas på en rätt så liten yta.

FIKK - För att alla behövs
Läs också