Örebro Futsal Club

Örebro räddade en poäng mot Linköping

· Publicerad: 3 december 2015 · 23.34.

Örebros kräftgång på hemmaplan fortsätter, ikväll kom femte förlusten på de senaste 6 hemmamatcherna. Det var Linköping som stod för motståndet och det blev en seger i sudden med 3-4 för östgötarna.

Gästerna spelade tufft och hård, i Örebro tvingades både Johan Adolfsson och Viktor Ekbom lämna matchen i första perioden. En period som även LHC vann med 1-2, Jens Jakobs och Andrew Gordon gjorde målen för LHC med Petr Zamorsky satte Örebros mål.

Annons ▾

I andra perioden gick LHC upp till 1-3 efter att Garrett Roe gjort mål. Men Örebro skulle få in en reducering när Libor Hudacek i slutet av perioden fick göra 2-3.

Örebro höjde sitt spel i den tredje perioden och fick tidigt in en kvittering genom kapten Henrik Löwdahl. Spelet blev även tuffare och hårdare och det resulterade i ett par utvisningar åt båda hållen.

Det var också här som publiken blev missnöjda med domarinsatsen. Man tyckte att domaren dömde hårdare mot Örebro. Samtidigt hade hemmalaget flera chanser i powerplay som de inte tog vara på. Laget blev för stillastående. Matchen gick till förlängning där Jakob Lilja kunde avgöra för gästerna.

Örebros back Petr Zamorsky hade ikväll ett mål och en passning, hans succé fortsätter. Nästa match för Örebro är på lördag, då åker man till Gävle för att möta Brynäs.

FIKK - För att alla behövs
Läs också