Örebro Futsal Club

Astrit Ajdarevic stannar i Örebro SK

· Publicerad: 4 december 2015 · 13.50.

Idag kunde Örebro SK meddela att Astrit Ajdarevic skrivit på ett nytt kontrakt för klubben. Kontraktet gäller i ett år.

Ajdarevic kom till ÖSK under hösten 2015 och bidrog med att starkt och intensivt spel som lyfte klubbens offensiv. Något som laget tidigare under säsongen hade saknat. På sina tio matcher med ÖSK svarade han för två mål och nio passningar.

Annons ▾

Det här var även Ajdarevic andra sejour i Örebro, han spelade även för klubben 2010 där han gjorde flera succéinhopp.

Han är även representerat de brittiska klubbarna Liverpool, Leicester City och Charlton, och de allsvenska klubbarna IFK Norrköping och Helsingborg, samt belgiska Standard Liège. Han började sin karriär i Falkenberg.

På ÖSK: hemsida kan man läsa att Astrit Ajdarevic trivs otrolig bra i ÖSK och i Örebro och därför vill han stanna. Tränaren Alexander Axén säger bland annat att i Astrit får de den spelare som de kan bygga sitt lag och sitt offensiva spel kring.

FIKK - För att alla behövs
Läs också