Örebro Futsal Club

KIF Örebro förlänger med Michelle de Jongh

· Publicerad: 4 december 2015 · 20.02.

Tidigare idag gick Örebro SK ut med att Astrit Ajdarevic hade skrivit på ett år för klubben. KIF Örebro vill inte vara sämre och meddelande några timmar senare att mittfältaren Michelle de Jongh hade förlängt.

De Jongh kom till KIF 2013 och fick sitt stora genombrott under årets säsong. I skadedrabbade Lisa Dahlkvist och Hanna Folkesson frånvaro tog De Jongh tillsammans med Julia Spetsmark och Ogonna Chukwudi chansen och skapade lagets viktigaste kugge.

Annons ▾

Michelle de Jongh var en av de tre som fick fortsatt förtroende när Dahlkvist lämnade för PSG och hennes prestation under året belönades med en nominerad till Årets genombrott på den svenska fotbollsgalan.

Landslagsmålvakten stannar
Det är inte bara Michelle de Jongh som stannar i KIF. Igår blev det även klart att målvakten Carola Söberg stannar i klubben ytligare ett år.

Carola är en rutinerad målvakt som gjort 15 säsonger i Damallsvenskan och har bland annat representerat Tyresö FF, Umeå IK och Mallbacken IF. Hon har även stått i elva A-landskamper med det svenska damlandslaget.

FIKK - För att alla behövs
Läs också