Örebro Futsal Club

Örebro Volley tog en enkel seger över Sollentuna

· Publicerad: 6 december 2015 · 17.13.

Idag var det äntligen hemmamatch för tjejerna i Örebro Volley, för motståndet stod gästande Sollentuna. Hemmalaget gjorde processen kort med Stockholmslaget och vann enkelt med 3-0 i set.

Sollentuna hängde med i första setet som slutade 25-18 till Örebro, Men efter det la hemmalaget in en högre växel och kunde vinna de andra seten med 25-16 och 25-13. Bästa poängplockare i Örebro blev Whitney Turner med 15 poäng.

Annons ▾

I och med seger ligger Örebro kvar på en tredje plats i tabellen, två poäng efter tvåan Hylte/Halmstad samtidigt som Svedala leder serien. Nästa match för Örebro är borta mot Gislaved den 19 december, nästa hemmamatch är mot rivalerna Lindesberg den 17 januari.

FIKK - För att alla behövs
Läs också