Örebro Futsal Club

Trio förlänger med KIF Örebro

· Publicerad: 7 december 2015 · 13.28.

KIF Örebro fortsätter att bygga laget inför nästa säsong. Förra veckan blev det klart att målvakten Carola Söberg och mittfältaren Michelle de Jongh förlänger sina kontrat och idag blev tre till spelare klara.

Ogonna Chukwudi, Julia Spetsmark och Marie-Eve Nault förlänger sina kontrakt med klubben. Chukwudi och Spetsmark spelar båda två på mittfältet och har under säsongen vuxit i sina roller. De bildade tillsammans med Michelle de Jongh KIF:s farligaste anfallsvapen.

Annons ▾

Ogonna Chukwudi vann den interna skytteligan efter att Lisa Dahlkvist försvann till PSG. Den 27 årige nigerianskan kom till klubben 2014, samma år anslöt även värmländskan Julia Spetsmark.
Marie-Eve Nault är en 33 årig kanadensisk landslagsback som representerade KIF under åren 2013-2014 och hon anslöt till klubben under 2015 igen.

På KIF Örebros hemsida kan man läsa följande från ordförande Charlotta Nordenberg. – Vi är mycket glada över att Ogonna, Julia och Marie-Eve förlänger sina avtal. De är ytterligare tre mycket viktiga spelare för laget både på och utanför plan.

FIKK - För att alla behövs
Läs också