Örebro Futsal Club

Lena Baastad lämnar politiken

· Publicerad: 8 december 2015 · 09.43.

Efter 10 år som kommunalråd och partiföreträdare för socialdemokraterna i Örebro, varav fem år som kommunstyrelsens ordförande, har Lena Baastad nu bestämt sig för att lämna alla politiska uppdrag.

-Det har varit roliga, lärorika, utmanande och inspirerande år. Men nu är tiden inne för mig att gå vidare till nya utmaningar. Jag har därför efter en tids eftertanke tackat ja till ett spännande arbete utanför politiken. Vad det uppdraget innebär kommer jag att
berätta om vid ett annat tillfälle, men det ger mig nya möjligheter att utvecklas i en miljö där mina erfarenheter och kunskaper kommer till användning.
-De senaste fem åren har jag haft förmånen att få leda en av Sveriges snabbast växande kommuner.

Annons ▾

Det har varit ett roligt och inspirerande uppdrag och jag är tacksam över det
förtroendet jag fått av så många, säger Lena.
Lena förbereder sig nu för att lämna uppdraget som kommunstyrelsens ordförande. Uppdraget har hon kvar till dess att en ny efterträdare utses. Nomineringsprocessen är redan inledd.
-Det har varit roligt och utvecklande att arbeta tillsammans med så många duktiga och engagerade medarbetare i våra förvaltningar och bolag, fackliga företrädare, liksom med
partiföreträdare och förtroendevalda i kommunens styrelser och nämnder. Ett stort tack till alla er, avslutar Lena Baastad.

FIKK - För att alla behövs
Läs också