Örebro Futsal Club

Servicebutik i bostadsområdet Varberga rånad

· Publicerad: 10 december 2015 · 22.34.

Polisen mottager ett överfallslarm ifrån en servicebutik i bostadsområdet Varberga efter ett väpnat rån.
Klockan är 20.49 på torsdagskvällen när polisen mottager ett överfallslarm ifrån servicebutiken i bostadsområdet Varberga i Örebro. Larmet som lösts ut ifrån butiken visar sig vara ett så kallat skarpt larm och butiken har enligt uppgifter ifrån polisen blivit utsatt för ett väpnat rån.

Två gärningsmän ska ha hotat personalen med någon form utav vapen och på detta sätt försökt tilltvingat sig byte vid rånet. Männen lämnar snabbt platsen, i okänd riktning.

Annons ▾

Polisen vill för tillfället av utredningstekniska skäl inte gå ut med några uppgifter kring signalement eller vilket typ för vapen som användes vid rånförsöket. Det är ett flertal patruller som söker i området efter gärningsmännen.

FIKK - För att alla behövs
Läs också