Örebro Futsal Club

Nytt lågvattenmärke av Adam Sandler

· Publicerad: 15 december 2015 · 11.32.

Den 11 december hade Adam Sandlers nya film The Ridiculous 6 premiär på streamtjänsten Netflix. Både Paramount Pictures och Warner Bros hade ägt rättigheterna till filmen men tillslut var det Netflix som köpte upp dem. Detta medförde att filmen blev två år försenad, då inspelningen hade tänkt äga rum i april 2013.

The Ridiculous 6 är en westernfilm där Adam Sandler spelar en vit man som heter Tommy och är uppfostrad av indianer. En dag dyker hans biologiska pappa upp, en f.d bandit som heter Frank Stockburn (Nick Nolte). Hans gamla gäng kidnappar honom och Tommy bestämmer sig för att rädda sin pappa. Under sin jakt upptäcker Tommy att han även har fem biologiska bröder, alla med speciella talanger.

Annons ▾

Det var länge sen Adam Sandler var rolig, om han i huvud taget någonsin varit rolig. Hans karaktärer brukar vara ganska omogna och skrikiga. I The Ridiculous 6 är hans karaktär liter mer tystlåten då hela filmen är en satir på westerngenren. Filmen bygger också mycket på fördomar och stereotyper, och försöker bygga upp skämten efter det.

När man ser The Ridiculous 6 förstår man varför den gick direkt till Netflix och inte till biograferna. Det som också är konstigt är att så många kända skådespelare är med i den här filmen. Både Taylor Lautner, Harvey Keitel, Luke Wilson och många, många fler återfinns i rollistan. Men även de måste jobba och då får man ibland ta roller i såna här löjliga filmer som The Ridiculous 6.

FIKK - För att alla behövs
Läs också