Örebro Futsal Club

Metallsvenskan vid Pappersbruksallén i Örebro – ”Slut med dans i lervälling”

· Publicerad: 18 december 2015 · 10.31.

Ny plats för festivalen Metallsvenskan 2016 innebär att det är slut med lera över hela festivalområdet, man poängterar dock ifrån festivalledningen att det nyfunna området fortfarande är grönt och lummigt. Det ligger endast 2,1 km ifrån Stortorget och 2,4 km från Resecentrum och är helt perfekt för Metallsvenskan.

Området heter Pappersbruket och ligger väldigt fint vid ett naturreservat och har asfalt som underlag.

Annons ▾

Efter det första bandsläppet så kan man stolt presentera Ghost, Hatebreed, Dark Funeral, Municipal Waste, Operation Mindcrime (med Geoff Tate från Queensryche), Tribulation, Bombus, Deals Death och The Hawkins till Metallsvenskan 2016. Man avslöjar att det kommer att bli totalt ungefär 20-25 band som kommer att spela på Metallsvenskan 2016.

FIKK - För att alla behövs
Läs också