Örebro Futsal Club

Två personer knivskurna på dansgolvet inne på nattklubb i Örebro

· Publicerad: 18 december 2015 · 23.04.

SOS Alarm larmar strax innan midnatt till lördagen ut polis och ambulans till Nikolaigatan i centrala Örebro där man fått in samtal om en person som blivit knivhuggen inne på nattklubben Ritz. Väl på plats så visar det sig att två personer är skadade och att gärningen inträffat på på dansgolvet inne på nattklubben.

Enligt våra medarbetare på platsen så har en person blivit huggen av en kniv inne på dansgolvet på nattklubben av en annan person. Polisen har säkrat bevis på plats, bland annat kniven som låg kvar på dansgolvet. Enligt obekräftade uppgifter har polisen gripit en person utanför nattklubben som misstänks för gärningen.

Annons ▾

Polisen meddelar senare under lördagsnatten att man anträffade två personer på nattklubben med stickskador i från en kniv. De bägge skadade personerna är införda till sjukhus för vård, oklart skadeläge, men initial uppgifter gör gällande att det inte skall vara livshotande skador.

En man född -95 är gripen misstänkt för grov misshandel i två fall. Förhör kommer att hållas med den gripne därefter kommer åklagar kontakt att tas. Brottsplatsen är undersökt och beslag är gjorda av polisen.

På brottsplatsen har ett antal förhör hållits med vittne och förhören kommer att fortsätt under natten.

Enligt oss på Örebro Tribune som befann sig inne på nattklubben när misshandeln inträffade så måste vi göra en tumme upp för nattklubbens personal och evakueringen av lokalen. Det gick smidigt berättar vår medarbetare till redaktionen.

Vi återkommer med filmklipp ifrån platsen senare.
(Film Finns nu inne på våran Facebooksida)

FIKK - För att alla behövs
Läs också