Örebro Futsal Club

Rosenström förtjänar ett bättre avslut

· Publicerad: 19 december 2015 · 02.17.

Fredagen den 18 december spelade artisten Björn Rosenström på Ritz Nightclub i Örebro. Det var ett bra publiktryck under kvällen fast det var sista helgen innan lön. Det var många Örebroare som hade gett sig ut för att se Rosenström uppträda.

Björn Rosenström är känd för sina lättsamma rocklåtar som ofta handlar om sex, men han är också en duktig liveartist som dra fulla hus när han kommer på besök. Ikväll var inget undantag, partystämningen var på topp och när Rosenström började spela runt midnatt var det fullt framför scenen på Ritz.

Därför är det riktigt tråkigt med tanke på vad som hände på dansgolvet den här kvällen. Konserten fick avbrytas och flera av besökarna valde att lämna Ritz efter att lokalen hade utrymts. Festkvällen fick ett hastigt slut samtidigt som Rosenström just hade kommit igång.

Annons ▾

Den 45 årige göteborgaren förtjänar ett bättre avslut, speciellt med tanke på att den här kvällen kunde blivit en av de bästa på Ritz. För den där speciella känsla som fanns innan konserten försvann i och med att någon valde att gå våldets väg ikväll.

FIKK - För att alla behövs
Läs också