Örebro Futsal Club

Flera trafikolyckor på motorvägen under lördagen

· Publicerad: 26 december 2015 · 12.42.

Det inträffade på lördagen en trafikolycka vid påfart till E20 från Mariebergs köpcentrum strax söder om Örebro. SOS Alarm larmade vid 12.30 tiden ut räddningstjänsten, ambulans och polis fram till olycksplatsen. Vi har i nuläget inga uppgifter hur många fordon som är inblandade i trafikolyckan.

Enligt dom uppgifter vi mottagit har trafikolyckan inträffat vid påfarten som löper södergående körriktning ut på E20 vid Marieberg.

Annons ▾

Klockan 12.30 tiden så inkommer ett larm om en singelolycka som inträffat vid påfarten till motorvägen vid Marieberg.

Klockan 15.40 tiden så inträffar en trafikolycka på motorvägen i södergående körriktning i höjd med Eurostop. Enligt SOS alarm är flera fordon inblandade i trafikolyckan. Utryckningsfordon utlarmade fram till platsen.

FIKK - För att alla behövs
Läs också