Örebro Futsal Club

Flera fall av grova rattfyllerier under natten i Örebro

· Publicerad: 30 december 2015 · 11.53.

Ett flertal personer blev under natt stannade av polisen då de kört olovligt med personbil. Samtliga personer misstänktes vara påverkade av olika former narkotika.

Först vid midnatt stoppades en bil i norra Örebro. En 29-åriga man blåste positivt och han saknade dessutom körkort. I bilen färdades även två män till, en 35-åring och en 28-åring. När polisen kroppsvisiterade männen hittade de även knivar och narkotika, männen greps för innehav och brott mot knivlagen.

Annons ▾

Ca en timma senare stoppas en bil på väster i Örebro. Återigen handlar det om en påverkad man som kört bil utan körkort. Mannen medtas för provtagning samt förhör och i samband med husrannsakan anträffades ett större parti oxfilé som misstänkt vara stulet.

Framåt fyratiden stoppa en 48-årig man i centrala Örebro. Även han visade tecken på narkotikapåverkan och precis som de tidigare fallen körde han bil utan körkort.

Polisen utförde en kroppsvisitation och en husrannsakan mot bilen. De hittade mindre mängd hasch och grep mannen för innehav. I bilen fanns även en 29-årig kvinna, även hon greps för innehav av narkotika.

FIKK - För att alla behövs
Läs också