Örebro Futsal Club

Mopedbrand vid Varbergaskolan i Örebro

Vid klockan 17.50 på lördagen så larmades räddningstjänsten samt polisen ut till en mopedbrand vid Varbergaskolan i Örebro.

· Publicerad: 3 juni 2017 · 18.07.
Mopedbrand-Varberga

Räddningstjänsten och polisen larmas vid 17.50 under lördagen ut till en brand på Varbergaskolan i Örebro.

Det ska enligt vår fotograf som befinner sig på plats vara en moped som brinner, under ett tak intill skolbyggnaden. Väktare som anländer först till platsen påbörjar släckningsarbetet innan räddningstjänsten kommit fram.

Annons ▾

Branden är snabbt under kontroll och räddningstjänsten kontrollerar skolbyggnaden så att branden inte har spridit sig. Det är mycket folk i närheten av Varbergaskolan, detta då polisen ännu inte kommit till platsen och spärrat av.

FIKK - För att alla behövs