Örebro Futsal Club

Simon Blomqvist klar för ÖSK Futsal under kommande säsong

Trotjänaren Simon Blomqvist har skrivit på för ÖSK Futsal inför den kommande futsalsäsongen.

· Publicerad: 6 juni 2017 · 13.50.
ÖSK Futsal-Simon-B

Simon blev historisk som den förste målskytten i ÖSK Futsals historia, detta när han gjorde mål mot Lystrup Futsal i Nordic Champions Cup i Göteborg.

Viktigaste spelaren

– Han var en av viktigaste spelare som jag velat behålla. Genast när jag kom till klubben förra säsong såg jag att han är en ledare som jag vill behålla i truppen. Blomman är inte sexigaste spelaren, men han är viktig pusselbit till kemi, försvarsspel och att vinna matcher, säger Mikko Seppälä (Tränare)

Annons ▾

– En mycket viktig pusselbit på plats. ”Blomman” är en av SFL’s mest underskattade spelare, en lirare som när han är i form är en av de bästa på sin position. Gammal trots sina 25 år som andas futsal och går in på sin sjätte säsong i ÖSK. Blir viktig med sin rutin i vårt nya lagbygge, säger Victor Huerta (Tränare)

– Alltid skönt med nya påskrifter, men känns faktiskt lite extra skönt att Simon Blomqvist har skrivit på för en ny säsong. Simon har varit med sen klubben starta och alltid varit lojal mot klubben i alla lägen och trott på konceptet. Klubben är nöjda med denna förlängning. Vi ser fram emot flera och vi vet att några underskrifter är klaffa inom kort, säger Johan Ivhall (Ordförande)

FIKK - För att alla behövs