Örebro Futsal Club

Stiko Per Larsson samlade in 417 372 kronor till Barncancerfonden

Vandringsturnén med Stiko Per Larsson samlade in 417 372 kronor till Barncancerfonden – slutsumman kommer att justeras å insamlingen är ännu igång.

· Publicerad: 12 juni 2017 · 13.09.
Stiko-Per-Larsson

I lördags avslutades Vandringsturnén 2017 då Stiko Per Larsson nådde sitt slutmål i Leksand. Per Larsson vandrade 612 kilometer till fots, han stod på scen i totalt 2430 minuter och fördelas på 27 konserter i över 26 dagar. Besökarantalet uppgick till över 4000 personer i publiken som fanns på plats under turnén, detta plus tiotusentals tittare via livesändningarna online.

Insamlingen bringade in över fyrahundra tusen kronor

Den allra finaste siffran är slutsumman på insamlingen till Barncancerfonden. I skrivande stund är fantastiska 417 372 kronor insamlat under turnén. Det är långt över förhoppningarna på 250 000 kronor inför turnén och ett väldigt glädjande resultat.
Slutsumma justeras fortfarande – insamlingen är fortfarande igång

Annons ▾

Slutsumman kommer att justeras uppåt närmaste dagarna då insamlingen är ännu igång och inväntar ytterligare bidrag från auktioner och enskilda bidrag.

Stiko Per Larssons egna ord om avslutningen av turnén:

– Finalen blev allt jag drömt om under resan, med min familj på plats och både långväga och nära gäster i publiken. Många tårar, skratt och en väldigt fin stämningen under avslutningskonserten.

– Jag gjorde den här insamlingen för att hedra minnet av Cem Seger, en liten pojke vars historia och öde gick rakt in i mitt hjärta.

– Jag delar Barncancerfondens mål, att inga barn skall behöva dö i cancer. Jag hoppas att den här insamlingen kan bli ett litet steg på vägen mot det målet.

– Jag vill allra ödmjukast tacka varje människa som på något sätt hjälpt till under den här turnén. Ni har burit mig framåt, varje steg och varje ton. Tack.

FIKK - För att alla behövs